Prohlášení SsČR k volbám 2013

<< ZPĚT 5.9.2013 09:42:58

Prohlášení SsČR k předčasným parlamentním volbám 2013

Odkaz na prohlášení ve formátu pdf: /upload/files/Prohlaseni.pdf

Prohlášení Strany soukromníků ČR k předčasným parlamentním volbám :

Strana soukromníků ČR se na začátku roku 2013 pokusila vytvořit středo-pravicový volební blok, který byl zastavil hrozící levicové tsunami, které se řítí na naši zemi. Představitelé SsČR oslovili a jednali v podstatě se všemi politickými subjekty, které stojí od středu napravo. Po několika měsících jednání musíme s politováním konstatovat, že situace v mnohých z těchto subjektů je horší, než se na první pohled zdá. V mnohých případech převládají osobní zájmy jednotlivců nad společnými zájmy a cíly. Navíc se ukázalo, že např. pro ODS, stejně jako pro TOP 09, nemá český, moravský a slezský živnostník, a soukromník jako takový, žádnou hodnotu a že se jedná pouze o předvolební rétoriku těchto stran a pokus naposledy zlákat soukromníka na svoji stranu. Jednání s některými představiteli ODS potvrdila, že živnostníka považují, stejně jako ČSSD, za nutné zlo a odpad této společnosti.

Na základě těchto skutečností bylo na včerejším zasedání republikového vedení Strany soukromníků ČR rozhodnuto, že SsČR půjde do voleb ve všech 14 krajích samostatně s podporou a účastí cechů, společenstev, sdružení, komor a členů některých jiných středo-pravicových stran. Na kandidátních listinách Strany soukromníků ČR se objeví mnohé zajímavé osobnosti. Celostátním lídrem Strany soukromníků ČR byl jmenován předseda strany JUDR. Ing. Rostislav Senjuk.

JUDr. Ing. Rostislav Senjuk Rudolf Baránek

Mgr. Aleš Hemer Petr Bajer

mapa Jihočeský kraj Hlavní město Praha Středočeský kraj Jihomoravský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Pardubický kraj Královehradecký kraj Liberecký kraj Ústecký kraj